Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’indiquen les dades d’informació general del Web SALGUEIRO.

Titular: SALGUEIRO BROKERS, S.L.
NIF: B65689325
Adreça: Carrer Avet, 19 08017 Barcelona
Telêfon: 930 006 319
Email: salgueiro@salgueiro.com

 

SALGUEIRO és CORREDURÍA DE SEGUROS i està registrada en el Registro Especial de Mediadores y Corredores de Reaseguros y sus Altos Cargos, de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones o de la Comunitat Autònoma corresponent:

CLAU D’INSCRIPCIÓ J476GC

SALGUEIRO compleix els requisits de responsabilitat civil i capacitat financera, en els termes exigits per la llei 26/2006.

Protecció de dades de caràcter personal

En virtut del disposat a la Ley 15/1999, de 13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, l’informem que mitjançant l’emplenament del formulari les seves dades quedaran incorporades als arxius de titularitat de SALGUEIRO, CORREDORIA D’ASSEGURANCES, i seran tractats amb la finalitat de realitzar la gestió de les seves consultes o demandes, o qualsevol tipus d’informació que hagi estat sol•licitada per vostè.

Vostè pot exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a salgueiro@salgueiro.com  o bé mitjançant un escrit dirigit a:

Carrer Avet, 19
08017 Barcelona